klanten over mij

Desirée Florie (manager communicatie Projectbureau A2 Maastricht)

Wij wilden de kennis over de aanpak van A2 Maastricht graag in een boek vastleggen. De innovatieve techniek voor de aanpak van het totaalplan voor mobiliteit en leefomgeving beschrijven én de mensen die hun nek ervoor durfden uit te steken om anders dan anders aan de slag te gaan. Een omvangrijke klus die in korte tijd geklaard moest worden. Wie zou dat aan kunnen?
John dus! Hij slaagde erin om de juiste toon te vinden voor techniek én mensen. Binnen een half jaar had hij 95 mensen gesproken van topbestuurders en directieleden tot en met werkvoorbereiders, uitvoerders, politici en omwonenden. Het ‘A2 Maastricht model; anders dan anders’ bestaat uit een kleine 300 pagina’s en laat zien hoe mensen werden bevangen door het A2-virus en hoe Maastricht-Oost in rap tempo is veranderd.

Koen Augustijn (woordvoerder/adviseur strategische communicatie Waterleiding Maatschappij Limburg)

John Cüsters is voor WML een goede tekstschrijver met een plus.

– De goede tekstschrijver: zijn pen is helder en nuchter. Daarmee slaat hij in zijn teksten voor ons de juiste toon aan. Afspraken komt hij daarbij accuraat na.

– De plus: als je John tijdig inschakelt, levert hij niet alleen de juiste teksten, maar denkt hij vooraf kritisch met je mee over wélk verhaal via welk kanaal met wie gedeeld moet worden.

Kees de Jong (hoofdredacteur Woonbond)

John Cüsters is met zijn gouden pen van enorme betekenis voor de Woonbond. Al ruim 30 jaar schrijft hij met grote regelmaat voor de organisatie van hurend Nederland (en zelfs haar voorgangers). Van artikelen in de tijdschriften tot publicaties over diverse onderwerpen. Zo heeft hij onlangs nog een boek over verhuizen geschreven en een update gemaakt van het boek over de financiën van woningcorporaties. Hoogtepunt was het boek ‘Twintig jaar op de bres voor huurders’, dat hij in 2010 schreef over de geschiedenis van de Woonbond, ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan.
Op John doen we nooit vergeefs een beroep. Wat hij schrijft is altijd van hoge kwaliteit en ook nog eens ruim op tijd.